28 Şubat 2014 Cuma

Dizi Önerisi : Yamada-kun to 7 nin no Majo


   Takip ettiğim, neredeyse, tüm bloglarda bu dizinin önerisini gördüm. E, tabii bu kadar yoğun ilginin olduğu dizi nasıl bir şeymiş diye merak ettim, izlemeye başladım.

   Tek şey söyleyebilirim; HARİKA! Dizi tarif edilemeyecek kadar güzel. 35 dakikalık bölümlerden oluşuyor. Toplam 8 bölüm. Fakat o 8 bölüme o kadar komik, eğlenceli, romantik şeyleri sığdırmışlar ki! İnanamazsınız!




Öncelikle erkek karakterden bahsetmek istiyorum. İşte diziye ismini veren yukarıdaki şahıs. Yamada...
Çok yakışıklı diye düşünebilirsiniz fakat yakışıklı olduğu kadar aptal da. Cadıların gücünü kopyalayabildiği için ona cadı dedektörü diyorlar. Aptal ama işe yarar.  Dizi boyunca sürekli saçma hareketler yapıyor doğal olarak gülmekten başka seçeneğiniz kalmıyor.


Bu da dizinin en zeki kızı Urara. Yedi cadıdan biri.  Açıkcası bana pek güzel gelmedi. Fakat oyunculuğuna sözüm yok, olamaz da.


İşte favori karakterlerimden biri! Miyabi. Herhangi bir yeteneği yok, cadı da değil. Normal sıradan liseli kız tiplemesi. Sadece paranormal olaylara ilgi duyuyor. Neşesiyle diğer karakterlere arada bir gölge düşürüyor.


Ve erkekim Miyamura... Her ne kadar gizemli görünse de o sadece normal biri. Miyabi gibi. Kurnaz ve doğaüstü olayları araştırma kulübünün tek üyesi olduğu için 7 cadıyı bulmakta diğerlerine yardım eder.

Konuya gelirsek...

Yamada ve Urara merdivenlerden düşerler. Düşerlerken de yanlışlıkla öpüşürler. Ayağa kalktıklarında ruhlarının yer değiştirdiğini fark ederler. Yamada Urara'nın, Urara da Yamada'nın bedenindedir. Tekrar eski hallerine dönmeye çalışırlarken öpüşerek büyünün olduğunu ve yine öpüşerek geri alındığını keşfederler. Bir süre öpüşerek yer değiştirirler ve birbirlerine yardım ederler.

Yamada ve Urara gizlice büyüye devam ederken Miyamura bir şeylerin garip olduğunu fark eder. Yamada ve Urara aniden yakınlaşmıştır ve davranışları değişmiştir. Miyamura, Yamada'nın olanları itiraf etmesini sağlar ve gerçeği öğrenir. Onları Doğaüstü Olayları Araştırma Klübüne davet eder.

Miyabi'nin de klübe katılmasıyla cadı avı  tam olarak başlar...

Tabii bu sırada güçleri keşfetmek için herkes birbiriyle öpüşür. Zavallı Yamada bir çok zor duruma düşer... Gerisini izleyin ve görün ^.^

Dizide bir çok öpüşmece var. Bunlar sadece birazı;





Yamada ve Urara'nın yer değiştirdikten sonraki halleri;




Benden bu kadar, sonra görüşürüz!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder