31 Mart 2014 Pazartesi

Dizi Önerisi: Mimi


Yeni izleme fırsatı bulduğum sürükleyici diziyi sizinle paylaşmak istedim ^.^
Mimi, adı gibi kısa, 4 bölümlük bir mini dizi. Fakat fazlasıyla güzel. Çok uzatmadan anlatmaya başlayacağım.

Webtoon yazarı olan Min Woo bir gün dışarı çıkar. Yolda küçük bir kız tarafından takip edilir. Arkasına baktığında kız saklanır. Min Woo kafeye girer ve küçük kız ile karşılıklı otururlar. Kız, genç adama kakao önerse de adam americano ister. Kız yokmuş gibi davranır. Sonra küçük kız bir adam görür ve aniden koşmaya başlar.


Küçük kız yani Mimi aslında Min Woo'nun 2003 yılındaki kız arkadaşıdır. Fakat Min Woo 2003'teki hiç bir anısını hatırlamıyordur. Elinde sadece o yıla ait bir takvim vardır ve de çizimler.


Mimi, yaşadığı yerin yakınındaki okula gider ve oranın öğrencisiymiş gibi davranır. Çünkü hastalığından dolayı okula gidememektedir. Okulda gezerken sanat sınıfında Min Woo'yu görür. Min Woo gittikten sonra içeri girer ve resmine bakar. Tam o sırada Min Woo geri döner, Mimi de dolabın içine saklanır. 


Bir süre sonra Min Woo kapıyı kilitleyerek çıkar. Güvenlik görevlisi Min Woo'ya ''İçerideki kız nerede?'' diye sorar. Min Woo geri döner kız içerdedir. Anahtarı geri alamadığı için gece boyunca kızın yanında kalır. Ertesi sabah kapıyı açar. İçecek alıp geri döndüğünde kızı bulamaz.


Diğer günler okulda sürekli Mimi'yi arayan Min Woo kızı bulamaz. Umudunu kestiği sırada oyun oynayan kızlar arasında onu görür. Peşinden gider. Daha sonra romantik anılar başlar.


                                                                                                                                                                      
        

Gelelim günümüze... Meğer Mimi'nin hayaleti Min Woo'yu takip etmekteymiş. O yüzden Min Woo onu görmüyor, duymuyor. Peki Mimi neden öldü, Min Woo neden hiçbir anıyı hatırlamıyor? Benden bu kadar! İzleyin, görün!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder